Avreisen fra Casaen var 05.30. Første stopp etter fire timer i buss, var på en skole. Der hadde vi framføring på spansk om Norge for 3. og 4. sekundær klasse (8. og 9. klasse)

Danseoppvisning

Ålgårsdgjengen følger med

Etter skolebesøket, reiste vi videre til et hostal der vi fikk lunsj.  Deretter besøkte vi en gård der vi fikk se hvordan familier dyrket frukt og grønnsaker (bl.a. ferskentrær).

I fem tiden skulle vi spille kamp mot et rent lokalt guttelag i ca 15-års alder. Både gutter og jenter fra Ålgård stilte til kamp.  Ettersom vi spilte på ca 2800 moh,  ble vi fort andpustne. Bolivianerne var vant til forholdene og klarte dermed å holde presset oppe og score mål. Til pause var stillingen 2-0 til hjemmelaget. Men godt ut i andre omgang klarte Aleksander Bjelland å score det første målet. Ikke lenge etter scoret Jarand Berg Ålgårds andre mål. Kampen endte 2-2 med god innsats fra begge lag.